Home arrow Vullingen arrow Vullingen
Home
Wie ben ik?
Foto's
Vullingen
Prijs indicatie
Gastenboek
Contact
Links
.
Welke vulling vindt u het lekkerste?
  

VULLINGEN:

Door de fondant/marsepein decoratie en de botercreme of vruchten gelei waar mee de taart wordt afgesmeerd, is het geheel al vrij zoet. Het kan daarom erg lekker zijn een frisse vulling te kiezen.

Voor een normaal biscuit kapsel:

* Citroen bavarois met een laagje luchtige lemoncurd creme de beurre met mandarijn of ananas.
* Banket bakkers room met een laagje confiture naar keuze of frisse lemoncurd.
* Zwitserse room met vruchten (vers van het seizoen of inmaak)
* Chocolade creme of ganache.
* Mocca creme.
* Div. fruit mousse of bavarois soorten afhankelijk van het seizoen. bijv. aardbei, banaan, bosvrucht. Met verse vruchten.

Voor een chocolade kapsel;

* Sacher = abrikozen confiture en een knapperig laagje chocolade.
* Witte chocolade ganache met bijv. verse aardbeien.
* Div. rode vruchten confiture met bijv. zwitserse room.
* Mocca creme.

Vullingen met alcohol:
Voor deze vullingen geldt een toeslag van €0,75 per laag vulling.

* Traditionele bruidstaart vullling (chipolata).
* Baileys crème.
* Tiramisu. * Champagne crème.